Moa regnar bort.


Den här dagen är lååångsam. Det regnar. Regnar väldigt mycket!
Och blåser! Det ska visst regna hela veckan. Hoppas inte att det stämmer.
Bara det inte regnar på julafton, då känns det inte som så stor mening att vara här. Jag vill ha en soljul!

Så, idag har vi mest suttit inne. När jag efter ett par timmar tröttnat på jobbletande på datorn och min sudokutidning, gav jag mig ut i pissvädret.
"It's raining cats and dogs!" liksom. Och storm på det!

Jag kom inte så lång. Gick ner till stranden, men där gick det inte alls att vara. Gick man ett steg framåt kom man två steg bakåt ungefär. Sand som yrde upp i ansiktet, regn som piskade ännu mer.

Maroubra gråter och är tråkigt idag.

Sen fick jag ont i öronen av blåsten. Sådär som man kan få när man cyklar när det är kallt ute. Det liksom sprängde i hela öronen. Hemskt!

Jag gick förbi "Maroubra Seals", en stor byggnad vid busshållplatsena som jag alltid trott varit en surfingklubb. Jag var tvungen att gå in och kolla var det var för ställe. Värma mig lite också.

De hade en väldig massa saker där inne! Restaurang, casino, simbassänger, gym och så en nattklubb.
Tillsammans med två små tanter och en finklädd kvinna tog jag hissen till andra våningen där nattklubben skulle ligga. Jag ville kolla in stället liksom. Det visade sig vara värsta festen där inne, fullt med finklädda män och kvinnor, ballonger och dukade bord. Den finklädda tjejen i hissen gick ut. Tanterna tittade på varandra och fnissade. Sa att de nog hade tagit fel våning.  Jag var på väg ut ur hissen men vände snabbt igen. Jag kan ju inte tänka mig att jag var bjuden direkt. Dessutom var jag dyngsur. Genomvåt med slickat hår och gympaskor. Jag kände att jag inte riktigt passade in...
Kanske en annan gång. När jag klätt upp mig och det är riktig nattklubb där.

Det där gymmet kanske vore något ändå. Det verkade fräsht och man kanske kan träffa lite folk där uppe. Jag får ta reda på vad det kostar. Jag måste träna lite så att jag inte tappar alla muskler nu när jag är iväg.
Gymmet låter som en bra idé tycker jag!


Kommentarer

Postat av: Fat mama

Varför hålla på att söka jobb långt hemifrån, när du har chans hos grannen. Du kan kanske bli värsta rouletteskötaren, servera drinkar eller lära dem lite cirkus på gymet???

Köp dig ett färgglatt paraply så gör det inte lika mycket att det regnar.

Himla snygg gran!

2008-12-12 @ 23:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0