Lettus och Iskus

Nu är vi äntligen klara med allt inför Lettland-utställningen! Eller.. nästan i alla fall! Alla bilder, bildtexter och reportagetexter är utskrivna, bilderna beskurna och gästbok inhandlad. Det som återstår är Mathildas folder, men den ska vi nog fixa ihop. På söndag ska vi försöka sätta upp alltsammans på skärmarna, så det blir klart till premiären 10.00 på måndag, på Stadsbiblioteket. Vi har skickat pressmeddelande till NT och Folkbladet, så vi får se om de dyker upp.

image166

image167

image168

Idag har jag annars tittat en smula på balklänningar med Mathilda och Emelie (som förövrigt tog körkort i morse, GRATTIS!). Jag hittade en riktigt fin på.. vad det nu heter, Norrköpings brud och bal? Den som ligger på Gamla Rådstugugatan i alla fall. En röd lång och puffig med svart band i midjan, riktigt fin! Har ingen bild på den tyvärr..

Jag ringde till min kusin Christine, och jag får låna hennes balklänning om jag vill, men jag tror inte det. Jag kommer nog inte alls att passa i färgen, blir säkert blek som ett spöke i den. Den är väldigt fin på henne, men jag är tveksam om den kommer att vara det på mig. Inte min stil riktigt, eller?

image165

Efter hemåkning med buss, matätning, popcornsvull och TV-tittande bar det av till Isak, som är hemma i Norrköping denna helg. Det var riktigt roligt att träffa honom igen, det var väldigt länge sen sist! Det blev segande i soffan framför "Uptown Girls" på min brända DVD - den filmen är roligt mysbra!

En massa kortspelande blev det också. Jag förlorade hela tiden. Den där killen kan verkligen psyka mig! Jag hatar folk som stirrar. Jag blir skrattig - inte bra när man ska koncentrera sig. Han tyckte att jag hade blivit ett psykfall, jag var rätt lustig kan jag medge. Det berodde nog mest på mina små utbrott när jag förlorade... Jag var för seg för att spela kort, tydligen så ska man träna jonglering för att få snabba reflexer.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0