Monki

image241

Jag tog en sväng ner på stan idag. Jag var tvungen att ta en titt på nyöppnade Monki.
Man fick en chock när man gick in i butiken. Men på ett bra sätt. Det här var något helt nytt, i alla fall för Norrköping.
Speglar överallt, konstiga lampor, häftig lustig stålinredning. En massa färg, form och glansiga material.
Kläderna var underbara. Jag hittade en skitsnygg vårjacka och lite annat tjafs som jag gick in för att prova i provhytten.

Det var den häftigaste provhytt jag sett. Jag vet inte vad jag ska likna den vid. Den var läskigt.
In kom man genom en spegelklädd svängdörr, därinne greps man lite av panik. Det kändes väldigt instängt, mörkt. Utan att det var speciellt mörkt. Som en bur. Konstiga ljustrådar hängde ner från taket. Speglar på varenda vägg, eller snarare någon slags blank stål. Det blev en tunneleffekt och man såg sig själv i oändligheten. Hundra Moa! Jag kan inte förklara, ni måste gå in dit! Jag ska fota det. På fredag. Då ska jag fota jackan med.


Kommentarer

Postat av: Geccod

Haha, låter lite skumt. :P

2008-02-21 @ 00:35:35
URL: http://geccod.blogg.se
Postat av: Josefine

ååh! jag måste gå dit! eller alltså.. jag har varit där, men inte så att jag har provat någonting. känns en smula som självplågeri eftersom jag är pank och antagligen kommer att hitta något jag bar amåste ha. fan. xP

2008-02-22 @ 23:52:05
URL: http://blackspot.blogg.se
Postat av: Frida

Håller med, provrummen är helt sjuka...fast på ett bra sätt! Man ser sig själv från alla håll samtidigt och det är lite som lysande sugrör, hur många som helst!! Och fina röda fjärilar att hänga kläderna på!!

2008-02-23 @ 14:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0