Dripp dropp


Sovmorgon idag. Men.. klantig som jag är så hade jag bokat in en tandläkartid 8.40, så det blev tre timmar till övers att fördriva tiden på. Nu har jag dessutom öm käke för att tandställningen är åtdragen.

Så, vad hittade jag på då? Det blev en sväng med kameran och en massa bilder nere vid Strömmen. Många bilder på vatten. Och änder. Jag gillar att leka med slutartider och se hur allting förändras - vattnet går från mjukt och trollskt till vilt och brusigt. Jag publicerar väl bilder sen när de flugit in i datorn.

När staden vaknade vid 10 gick jag runt för att göra av med mina pengar. Det blev ett par snygga vinröda jeans på MQ för 149:-, världens snyggaste partydojjor och en ny mascara (eftersom jag ser ut som en panda efter halva dagen med den jag har).

Med hungermage begav jag mig till skolan, men ingen från klassen var där ännu. Det fick bli lunch med Härdner och Hampus...

Graflektion nu. Jag var nog inte så värst engarerad i uppgiften idag. Istället snodde jag en massa svarta papper och klistrade på alla tidningsutklipp från praktiken. Bra att ha. Sedan pysslade jag med en affisch till cirkusen. Det här får duga så länge:

image112

Frågan är: med eller utan stjärnor? Eller ska jag göra om den helt och hållet. Jag vet att den ser ut nästan precis som diplomet, men de ville ha det så.
Vita rutan längst ned är för att man ska kunna skriva dit plats och datum och sådant, så klaga inte på den.


Kommentarer

Postat av: Anonym

jag tycker stjärnor är bra! det känns cirkusaktigt! /kråkan

2008-01-24 @ 18:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0