Hujedamej!

Hej tjolahoppsansa!

Idag har jag varit slappartjej och suttit hemma mest hela dagen. Jag kom på att min garderob är katastrof, så det var jag tvungen att göra något åt! Alla kläder spriddes ut på sängen, veks ihop och stoppades in i garderobus igen. Fixelitrix, nu är jag nöjd! Det kommer säkert att vara fint där inne i två dagar, sedan ligger allt i en enda röra igen. Sådan är jag.

Vid femtiden blev jag trötter på att roa mig själv, så det blev till att ringa Anna. Vi begav oss in till stan med mig som förare, så obeskrivligt skönt att inte behöva vänta in någon som kan skjutsa numera. Först blev det en tripp till Ica för att köpa Folkbladet. De hade inte Folkbladet. Vi gick till Hemköp. De hade inte Folkbladet. Vi gick till en videobutik. De hade Folkbladet! Till min stora glädje var min bild från Idrottsparksinvigningen med! Jag var ute på uppdrag igår med Fotografjanne med förtrollande ögon samt en tramsreporter i skinnjacka. Jannes bild kom på förstasidan och min där inne - ganska stor faktiskt, typ en halvsida. Se en fnuttbild och artikeln här.

Därefter begav vi oss till Värdens bar där jag spillde över hela tidningen - bara vatten som tur var. Jag hällde även i mig "kaffedrink med Chocolate and Mint syrup" och Anna tog en "dagens öl". Från början var Annas förslag att bjuda mig på en ciderkanna, men det dumma ägget begrep ju inte att jag körde bil.

När jag och Anna fikar kan vi inte sitta och prata som vanligt folk, utan vi måste sysslesätta oss med något. Anna ritade en bild som visade det som har hänt i veckan. Jag kom med förslag och hon kluddade på. Allt från citat som "Stick and stab", "Herregud", "25 år?" och "High tech-soppa" till bilder på trippelhakstjejen på redaktionen, Anna med ny näsring, Moa i blåsväder och Carolina af Ugglas fanns med. Jag garanterar att ingen förutom jag, Anna och Emma förstår innebörden av detta trams, inte jag heller om några veckor. Jag gjorde ett pussel till Anna av kludd på ett rött papper som jag sedan rev i småbitar. Det tog nästan en timme för henne att få ihop det, men skam den som ger sig!

Vi begav oss hemåt igen. Det är nog lite farligt att köra omkring med Anna och hennes högljudda påhitt. Men det gick bra den här gången, som tur var.


Kommentarer

Postat av: Anonym

jag älskar att du ljuger på samma sätt som mig. om såna småsaker som att jag satt med pussel i nästan en timme hehe. för det var kanske tio minuter det handlade om! hehe eller är det jag som har tokigt tidsbegrepp?

2008-01-13 @ 09:14:18
Postat av: Moa

10 minuter var det inte! Absolut minst en halvtimme. Det tog tid ska du veta..

2008-01-13 @ 11:55:12
URL: http://helahuvetstormar.blogg.se
Postat av: Anonym

hehe OKEJDÅ. men det var ändå en överdrift! (---: /skitstuveln nr1

2008-01-13 @ 12:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0