Jag jobbar och sliter och blommande blad.


Sommarens första dag som tränare på bostadsområdessommarcirkusskolan.
Det var roligt, trots att jag fick göra det mesta, i alla fall på förmiddagen - skriva upp alla barn på en lista och ta emot betalningar, informera om veckan för alla föräldrar, försöka organisera upp allt kaos, hålla reda på nycklar, sätta i gång barnen med uppvärmning och övningar på matta, hålla i jonglering, köpa fika, göra fika, köra släpkärra...

Det var slitigt med två olika bostadsområden i Söderköping. Ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, vilket innebar att vi fick plocka upp grejjerna på första området (mattor, studsmatta, jongleringssaker), sedan i med dem i släpan, köra till nästa område, inse att vi inte skulle vara där längre, utan på ett annat område, krångelbacka med släpan (ja, jag klarade det!), köra till det området, packa ut allt ur släpan och sätta upp allting igen. När dagen var slut - in med allt i släpan och köra till det första området för att parkera släpan där.
En hel del krångel alltså.

Det kom riktigt mycket barn, vilket var kul. 22 barn i första området - men en väldigt lugn och otroligt duktig grupp, sedan 36 barn i det andra området (imorrn kommer fyra till). Den gruppen var lite stökigare, med en del störiga killar. Vi var tvugna att vara inne eftersom det inte fanns någon bra gräsmatta och det kom små skurar hela tiden. Jag hatar att vara inne! Det blir så jobbigt hög ljudvolym, alldeles för liten yta, stökigt och ingen plats för studsmattan.
I morrn får vädret ta och bli bra!

Några killar frågade om jag kunde göra volter, så jag visade en bakåtvolt för dem på asfalten.
Haha, inte lite respekt jag fick sedan...

I alla fall väldigt roligt folk att jobba med. Mickis, Stina och Agnes. Dessutom bra träning att ha mycket att göra och hålla reda på inför jobbet som skolfotograf sedan.
Om jag får 36 ungar och deras föräldrar att lyssna på mig, borde inte en skolklass vara något problem!


Kommentarer

Postat av: linda

uuuu vad jag inte saknar det daradara...

fast jo lite. halsa alla!

2008-06-26 @ 13:32:21
URL: http://www.pyromaniart.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0