Putsarkungen


Jag har precis diskat hemma hos Isak. Det var blött. Blött i diskhon och blött på kläderna. Isak riktade strålen på en kopp, så att det sprutade åt alla håll och kanter - med andra ord, vi blev helt nedstänkta. Men kul var det.

Nu tvättar Isak Mys cykel som ska säljas. Jag tittar på. Han jobbar på rätt bra faktiskt. Putsar och fejar. Han får 50 kr för det, så det är klart att han kämpar på...

Idag har jag vart på konferens/kurs med Östsvenska foto igen. Vi strävar efter att bli det allra bästa skolfotoföretaget i Sverige tydligen. Och det går framåt. Förra året plåtades 39 000 elever i Norrköping och lite andra städer runt ikring. I år är det 50 000 barn som ska va med på kort. En rejäl ökning alltså. Det blir kämpigt för oss alla, men klart vi fixar det! Jag ser verkligen fram emot den två veckors långa utbildningen i höst. Jag kommer att lära mig så sjukt mycket! Kunskaper som jag helt klart kommer att ha använding för hela livet. Som fotograf, men även i andra yrken. Att lära sig ta människor och få dem att göra som man vill är ju aldrig fel att kunna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0