Lördag.

Jag bestämde mig för att vara med på en av cirkusföreställningarna i tältet på Tyska torget.
Faktiskt sjukt kul, eftersom det var så himla länge sedan jagvar med på ett tältuppträdande. Det var bara lite svårt att hinna gå igenom numret med gruppen som jag är tränare för - Starlight, göra om hopprepsnumret eftersom två var borta, lära mig saltonumret som jag knappt varit med och tränat in och lära mig Lekmännens nummer som jag aldrig uppträtt med förut. Detta under första akten av förställningen...
Men det gick! Jag skippade att vara med i Olanas nummer, som jag inte kan alls sedan vi gjorde om det. Det var nog tur det, annars hade det blivit ännu rörigare i mitt lilla huvud.

Alla mina fyra nummer ligger efter pausen, vilket innebär 1-2 nummer mellan varje uppträdande. Otoroligt jobbigt, speciellt i den extrema värmen som blir änr solen ligger på tältet hela dagen och när det är näst intill fullsatt. Jag hoppas inte publiken tröttnade på att se mig i varenda nummer... Men tydligen tyckte många att föreställningen var betydligt bättre nu när jag var med. Jag tackar för det!

Det var helt galet roligt att uppträda med Lekmännen. Göra en massa volter från en trampett över en plint och verkligen stråla ut all glädje man har. Man blir på sjukt bra humör av det numret och det är ett av publikens favoriter. Barnen kiknar av skratt när alla låtsas skada sig och gör knasiga trick.

Från genrepet i Bråvalla:


Starlight - Linnea hoppar

Elin i repet

Shielas

Kautchuk med Rebecka

Lekmännen - när jag är med ligger jag i mitten, underst. Vilket innenbär i stort sett all vikt på mig och andningsproblem.

Olana. Normalt sett hänger tre stycken på varje sida, men det var inte så många med denna gång.
Min hatdräkt by the way.

Efter supersvättning och byte av kläder fyra gånger bar jag mig av till Folkparken för att hänga med klassen. Där var det härlig reggeamusik och fullt med folk.

Anton pussar på Millan, Carro och Millan kysser varanda, Millan och Anton pussas. Alla tre gör det trevliga "fittslicket" och så jag i solen.

En massa folk i backen, Emelie faller, Klara, Sara och Carro. Becka och Sara, Frida är sexig, Karin garvar och Finspångsbrudarna.

Sedan bar det av till Becka för att se på hemska filmer gjorda av Becka och Sara. Jag syftar främst på "Premiären"och "Förfesten". Sedan var det en hel del skojjiga filmer också, som Rebeckas sjungande nalle och Saras film om en orm. Det kom trevligt besök från Eber och vi skrev en massa knas i varandras mössor.

Därefter blev det en sjukt rolig utekväll på Hugo, där jag gjorde saker jag kanske inte borde...Men jag hade kul i alla fall!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0