På tur.

Idag tog jag bilen till Ingelsta för att kolla läget lite. Jag har ju knappt vart där sen en massa nya bytiker dök upp. Jag åkte själv. Jag tycker om att gå och strosa för mig själv, titta på precis vad jag vill och stanna hur länge jag vill i varje butik.
Probelmet var bara att hitta butikerna. Jag ville till Media Markt och den nya tygaffären. Kanske något annat när jag ändå var i farten. Det är bara det att hela området är så ofantligt stort. Butikerna är så himla utspridda att man inte kan se nästa grupp butiker när man är på ett ställe. Jag åkte runt lite med bilen, kom fel, åkte tillbaka, försökte hitta en ny väg, men kom tillbaka till samma ställe igen. Tillslut, efter ett telefonsamtal till pappa, hittade jag Media Markt som tydligen låg borta vid Maxi. Tygvaruhuset bredvid.

Tygvaruhuset var inte mycket att hurra över, men väldigt bra till cirkustyger - det vill säga paljettyger, lite snygga glansiga och sådant där fult tyg av krossat sammet. En massa gardin och möbeltyger fanns, men inget som var bra till normala kläder.

Jag hittade i alla fall ett litet snyggt svart spetsstyg i en spillbitslåda. Ungefär 50*20 cm. Kan vara bra till något tänkte jag. 150 kr/kg. Det gav inte ens utslag på mätaren. Jag fick det gratis. Yippie yey!
image309
Det är alltså typ genomskinligt. Rätt så grova maskor så att tapeten bakom syns igenom.

På Mediamarkt köpte jag lite CDr-skivor och uppladdningsbara batterier med laddare till min blixt. Den är dum och kör slut på batterierna på direkten. Jag hoppas att den vill sammarbeta med mig nu. Jag fick pappa att betala detta.. hoho. Eller jag föreslog det inte ens, han ville bara se kvittot så fick jag pengar.
Lite häftig att de har alla grejer framme, som kameror med långa teleobjektiv, så att man kan testa att ta kort med dem. Men, jag skulle inte ha något sådant.

Det blev en liten tur in på Mio. Allt är så sjukt dyrt där inne. Sedan en springtur över vägen där jag var nära på att bli överkörd, en liten strapats över en åker så att jag blev helt lerig om fötterna och på strumpbyxan och en sväng in på Maxi. Jag hittade en finfin tunika? men jag ska kräva mamma på 30%-rabbatkupongen innan jag köper.
Sedan var jag alldeles för hungrig för att gå omkring något mer. Hemtur blev det.


Kommentarer

Postat av: Anonym

nämen! du är bäst och så rolig!jag vill träffa dig! vill du på stan idag? /anna

2008-03-22 @ 08:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0