Kompetent personal...


Tjoho! Då var man hemma igen!
En riktigt trevlig tripp till Halmstad/Göteborg blev det må jag säga!
Himla, himla kul att ha Linda med sig för en gångs skull. Lite skillnad mot att sitta själv om kvällarna i en vecka..

Men dagiset idag var ingen höjdare. Rent ut sagt för jävlig och inget kul sätt att sluta sin skolfotograferingstid på.
Det var extremt rörigt och högljutt och ingen av fröknarna verkade ha koll på någonting. De försökte vara så himla duktiga och hjälpa till, men de på helt fel sätt så att de bara förstörde allting för mig. Några barn var som vanligt väldigt blyga och svåra att få jätteglada på kortet och jag kan ju inte hålla på i en evighet med varje unge när jag har ett helt dagis att fota på ett par timmar. Jag vet att jag måste ge upp efter ett tag när jag har provat alla knep jag har, men fröknarna gav sig inte och försökte typ tvinga barnen att skratta. Barnen blav otåliga och allt tog sjukt lång tid.

På två avdelningars gruppbilder kom det in två skrikande ungar när alla andra redan var uppställda, vilket gjorde att de andra barnen blev väldigt oroliga och allt blev helrörigt. Om man kommer för sent måste de väl fatta att det inte går att bara hoppa in sådär när jag redan tagit flera bilder på gruppen. Speciellt när barnet är väldigt mammigt och blir jätteledset när mamman bara lämpar av det. Dessutom verkade inte fröknarna ha någon kommunikation med varandra överhuvud taget och meddelade inte varandra att deras avdelning var färdigfotad så att nästa kunde komma in. Så jag fick sitta och vänta jättelänge och sedan springa och leta reda på nästa avdelning. Dumhuven.

60 dagisbarn tar normalt absolut inte längre än till lunchen vid klockan 12, men nu kom vi inte därifrån förrän vid halv två. Då var jag sjukt hungrig kan jag säga! Men mest synd tycker jag om de barn som fotades sist, som fick sin mat när fotningen var klar. Då är det väl inte så konstig om barnen är ledsna och otåliga om de fått gå hungriga enda till klockan ett! Hur tänker fröknarna då egentligen?

Det var väldigt skönt att ha Linda med sig som assistent och kunna prata av sig lite mellan fotandet. Annars hade jag nog brutit ihop. Äh, nu ska jag inte klaga mer. Personalen var väldigt nöjda  och det var mitt sista jobb denna säsong så det känns himla skönt! Jag känner att jag börjar bli lite trött på det här nu. Imorgon är det utvärdering och inlämning av all utrustning på kontoret.
Jag undrar om det blir något av den där avslutningsfesten för alla som jobbat under hösten? Vore grymt kul i alla fall!


Kommentarer

Postat av: Anonym

du loggar inte in på bilddagboken särskilt ofta va? :)

2008-11-07 @ 15:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0