We're moving out... and we're moving in!


Yes, vi har skaffat oss en lagenhet!

En riktigt fin sadan i ett superfint omrade - Maroubra ,2 minuter till stranden dar det finns surfskola och en massa klippor dar man kan kasta sig rakt ner i havet. Idag har det varit kallt, regnigt och valdigt blasigt, sa det var inget vi testade nu. Men nar vi flyttar in den 28e ska det fasen badas!




Maroubra beach. Just nu ser det kanske inte sa jattefint ut. Valdigt kallt och blasigt som sagt...Vi blaste ivag flera mil och hittade typ inte tillbaka till stranden igen! I alla fall kandes det sa.

Ungefar 20 minuter tar det med buss in till city, men det ligger annu narmre lite andra mindre shoppingomraden. Lagenheten ar en studio, alltsa ett rum med kok, vardagsrum och sovrum, atti-i-ett.. Ganska liten (typ som Beckas lagenhet), men valdigt frasch och mysig. Jattefin utanpa med - ett eget litet gult stenhus ska vi numera bo i!
Jag glomde tyvarr att ta kort pa huset, sa det far bli en liten overaskning senare. 
 
Det ar inte klokt vilket flyt vi har, andra dagen vi ar har liksom. Forsta lagenheten vi tittade pa och den var verkligen bra! Omradet gar nog inte fa mycket battre, sa himla mysiga sma gator och sa den superfina stranden.
495 dollar i veckan inklusive rakningar (haha, lustigt det blev utan prickar over a...), alltsa 9900 kronor i manaden tillsammans. Visst, det ar dyrt, men det ar vad priserna ligger pa. Men vi har faktiskt rad med det. Tre manader har vi kontrakt pa nu och vi kunde betala allting samma dag vi flyttar in, sa slipper vi betala hyra varje manad. Skont.
Ooooh, det kanns superbra det har! Nu slipper vi det skabbiga hostelet!


Kommentarer

Postat av: Birgitta

Roligt att få se bilder på er och stranden. Ha det så bra tills ni får flytta in i lägenheten

2008-11-23 @ 08:55:34
Postat av: Anna

SÅ himla skönt att allt verkar gå bra! Hur hittar man lägenhet där? Hänger det lappar på stan sådär som ni sa eller genom internet eller?

2008-11-23 @ 09:25:50
URL: http://goodnightlover.blogg.se/
Postat av: fat mama and daddy cool

Så himla häftigt och vilket flyt! Hoppas vindarna lugnar sig och att vi får se dig göra den där "Sylt-volten" på en solg strand. Lycka till tjejer och tänk på att ni snart ska få flytta in!!

2008-11-23 @ 09:35:17
Postat av: Geccod

Vad roligt att höra. Soft att ha beachen som granne dessutom. ^^

2008-11-23 @ 10:49:30
URL: http://geccod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0