Det snurrar i min skalle!


Intervjun gick väldigt bra! Men det var för ett helt annat företag än Kmart.

Jag var helt säker på att det var Kmarts kontor jag skulle till. Kanske för att det var från de, trodde jag, jag fick ett svarsmail direkt när jag skickat in min ansökan. Tänkte att det var något sorts autosvar.
Det stod visserligen UAG Recruitment i mailet, men jag tänkte att de hjälpte Kmart att anställa folk.
Stört tänkt av mig.

Tillbaka till intervjun.
Jag trodde först att jag hade hamnat helt fel. Jag möttes av en massa herrar i kostym och tjejer i fina kjolar.
Jag hade klätt mig i mina vinröda jeans, svart linne, ett guldigt långt halsband och armband för att piffa till det lite. Jag tänkte typ lite avslappnade kläder som skulle kunna passa för ett jobb på varuhus, men ändå rätt snyggt så att de skulle komma ihåg mig. Det kändes lite väl vardagligt bland alla kostymnissar.

Jag såg väl lite förvirrad ut, så en tjej i receptionen frågade om jag hade bokat in ett möte där. Jag fick säga mitt namn och det visade sig att jag var rätt i alla fall. Tjejen tyckte att jag hade ett väldigt snyggt armband. Bra där.

Jag fick sätta mig ner och fylla i ett formulär som man får göra innan alla intervjuer. Frågor om tidigare anställningar, vad man söker i denna nya anställningar och mål med karriären. Jag fick rangordna det jag tyckte var viktigast med ett arbete; pengar, att lära sig något, utvecklas, jobba med ett bra team bland annat. Tänkte att jag sätter pengar långt ner...
Grejen var bara att jag svarade på alla frågor som om jag skulle anställas på Kmart.

Sedan blev jag inkallad i ett rum och blev intervjuad av en kille i kostym. Han började berätta om jobbet, jag blev mer och mer förvirrad. Jag försökte få ihop det hela, ingenting stämde med ett jobb på varuhus. Att de sammarbetade med Citybank till exempel.
Det visade sig att det var ett helt annat jobb som jag nog sökt för flera veckor sedan - United Advertising.
Ett marknadsföringsföretag. Troligtvis liknande det jobb som Emelie har, att sälja saker/få folk att skänka pengar vid en monter i olika varuhus. Något med marknadsföring i alla fall. Jag förstod inte riktigt, jag hade fullt upp att försöka få ordning på hur allt hängde ihop.
Jag lyckades nog hålla masken väldigt bra och se avslappnad ut trots allt. Pratade på en del om vart i Australien vi skulle resa sedan och han frågade en massa om cirkusen (tidigare anställning...).
Killen tyckte att jag hade ett väldigt snyggt halsband. Bra där.

Jag gick i alla fall vidare till ett nytt möte imorgon kl 9!
Längsta jag kommit hittils. Då ska de berätta mer om företaget och jag ska få se vad de arbetar med.
De ska bestämma om de tycker att jag passar för jobbet och det hoppas jag verkligen att de tycker!
Emelie verkar ha det kul på sitt jobb.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0