Personal record!


Yehoo! Gjorde mitt första sälj idag!
Nu börjar jag få mer och mer självförtroende när det häller säljandet, har mer koll på min pitch och all information om kreditkorten. Känns bra! 50 dollar är ju inte fel det heller.

Jag vågar ändå inte gå helt själv ännu. Stefan hållar sig bakom mig och hjälper till med information när det behövs (ibland tar han över lite väl mycket...), men imogon, då fasen! Ändå bara andra dagen än så länge.
Vi pratade med en massa roligt folk i alla fall och en del människor bjuder verkligen på sig själva. Visserligen finns det en hel del surbullar som bara försöker få iväg en därfrån, men de låtsas vi inte om.

Idag var det fruktansvärt varmt! Det var så att man inte visste vart man skulle ta vägen. Utomhus gick det knappt att vara, hela kroppen svettades bort och rann i väg längs gatan. Så idag var det lite segt. Ville mest gå och sova på något svalt ställe.
Jag tycker synd om Stefan som hade svart kostym på sig hela dagen! 

Jag köpte mig en glass och satte mig på en bänk för att njuta av den. Efter ett tag gick en liten flicka förbi, stirrade på glassen och slickade sig avundsjukt om munnen. Kände mig lite elak, jag verkligen såg hur hon föreställde sig äta på min glass.
"Haha, köp din egen glass ungjävel!" ...sa jag aldrig.

På tåget hem från Auburn läste australienaren Sarah högt från innehållsförteckningen på mitt tuggummipaket, precis som Emelie alltid gör när hon har tråkigt...
Men den här gången var det faktiskt kul att lyssna på. Svenska med aussiebrytning... haha! En del ord var rätt svåra att uttala, men jag förstod faktiskt vad hon sa.
En del förstod hon med; "Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt" till exempel. Viktig information det där. Sarah kan bara sådant på svenska. Jackie, en svensk tjej som jobbat på företaget ganska länge har lärt henne säga:
"FÄÄÄRDIG, jag har BAAAJSAT!" "..and then your mummy comes and wipes your ass..." Bra där.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0