En svävande sexgalning


Jag borde göra en ny kategori här på bloggen som heter Nattens dröm.
Jag har nämligen börjat drömma en massa lustiga saker som jag minns när jag vaknar.

För några nätter sedan var jag med i en stor sexorgie, sedan har jag drömt att jag befann mig i en gigantisk mörk lokal med betonggolv, där det först var någon sorts fest, men sedan skulle jag lära mig att sväva. När jag närmade mig några centimeter från taket var jag tvunget att skrika det högsta jag kunde. Då vaknade jag.
Vet inte om jag skrek på riktigt, men om jag gjorde det så var det tur att Micke hade hunnit gå till jobbet.
Det räcker med att jag gnisslar tänder.

En annan dröm jag haft, och kanske den konstigaste av alla, var härom natten när jag drömde att jag skulle beställa mat på McDonald's. Jag ville ha någon ny meny innehållandes kyckling och jätteräkor, fast utan räkorna.
Först var det en massa krångel för att få dem att förstå att jag inte ville ha räkorna, sedan började killen i kassan yra om att det inte gick att få mammarabatt.
"Men jag ska inte ha någon mammarabatt!" försökte jag få fram, men killen vägrade lyssna.

Jag var på McDonald's med min bror och kanske trodde han att vi var tillsammans och hade barn. Killen blev arg och tyckte att jag var dum i huvudet och jag ställde mig i en annan kö för att beställa av någon annan.
Jag tittade upp på menytavlan, men alla hamburgermenyer var borta! Jag kände mig helt förtvivlad och var på väg att börja gråta. Det hela slutade med att jag fick beställa en vanlig tråkig cheeseburgare. Besvikelse!

Förstår inte alls vad de här drömmarna betyder.
Antagligen att jag är en sexgalning som drömmer om att kunna flyga och skaffa barn...

En drömsk snigel


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0