Vågen


Idag blev det supergod hemmalagad fisksoppa, filmtittade och Family Guy hemma hos Christian, sedan ännu mer film med Bella och Peter.
Bra dag.
Hörrni - se Die Welle!
Skitbra tysk film.

Imorgon bär det av till Varberg för studentfoto och sedan till fina Norrpan igen.
På kvällen (om jag hinner) blir det grillfest i Lejongropen med gamla gymnasieklassen för att återuppleva studentveckan en smula. Det kommer att bli toppen!
Foto-Christian får köra snabbt som attan så att jag hinner fram innan alla drar hem.

Nu - packa det allra sista, äta en macka och sedan sova.


Kommentarer

Postat av: Anela

Jag läser din blogg varje dag! Nu har jag dock skadat foten riktigt jävla ordentligt. Det är så illa att jag inte ens kan gå. Eller kan gå kan jag väl men jag haltar och vill grina varje gång den högra foten touchar golvet. Jag saknar dig! Jag saknar ditt leende. Ditt hår. Våra fula grimaser. Våra sjukt aktiva träningspass. Våra seriösa diskussioner. Våra mindre seriösa diskussioner. Ja, jag saknar allt med dig. Men snart ses vi igen. Jag tycker vi tar och ses innan Götet. Har insett hur långt det är kvar tills dess faktiskt! Hoppas jobbet går bra också :)

2010-06-16 @ 20:53:45
Postat av: Anonym

Att jag skrev att jag hade skadat foten är inte för att jag vill ha uppmärksamhet, utan för att jag förmodligen kommer bli sängsliggandes ett tag och hoppas att du ska blogga mer ;)

2010-06-16 @ 20:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0