Gratis är gott!


Trots en hemskt trött dag, ville jag ändå hitta på något trevligt efter en lång arbetsvecka och därmed bar det av på after work med Emelie. Gratis mat slår aldrig fel! Hittills hade vi testat på bjudbuffén på Excet och Vasastan - väldigt bra båda två, men nu ville vi prova på något nytt!


Excets buffé förra fredagen. Maten är god och öl/vin/cider kostar bara 29:-. Ofta revbensspjäll, grillad kyckling, vårrullar, nachos och sallad här. Inne är det dock rätt mörkt och trist och ute på terassen är det i stort sett omöjligt att få ett bord.

Så ikväll blev det en promenad längs Avenyn och vi upptäckte att även Bryggeriet bjöd på gratis käk.

Pastasallad (mmm!!!), curryris (gott!!!), köttfärssås, nachochips och grillchips.


Gott var det minsann!

Och här fick vi plats på uteserveringen. Mycket trevligt!
Räknar man in den totala upplevelsen så att säga så tycker vi båda att Bryggeriet bjuder på den bästa after worken. Nu var det visserligen galet varmt och hur skönt som helst att sitta ute, så får se om det känns lika bra när man blir tvungen att placera sig inomhus senare på året.

Sen begav vi oss till Lindex där Emelie låg och porrade sig på en soffa medans jag provade en tröja som såg himla snygg ut på galgen, men inte speciellt snygg på.

Men glad var jag för det (har egentligen alldeles tillräckligt med stickade tröjor) och dansade loss till discomusiken som strömmade ut ur butikens högtalare. Tjo!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0