Så jävla bra!

The Arks konsert på Peace & Love - det går inte att beskriva hur fint, magiskt och mäktigt det var. Och vilken jäkla show sen!

Jag såg dem även i tisdags, men det här var något helt annat. Då satt vi på en filt mitt på dagen i solskenet en bra bit från scenen. Då var det himla mysigt, men det här var helt fantastiskt. Stod 6-7 meter från scenen och kunde se varenda ansiktsuttryck och galna rörelser från bandmedlemmarna på scenen. Det var sådan underbar stämning där längst fram i publiken; i den mörka natten, med allsång och tårar som rann längs med kinderna när Ola Salos röst verkligen berörde.

Det här var något av det bästa jag sett. Fjärde gången jag ser The Ark, men det här slår allt annat med hästlängder. Känslosamt, fartfyllt, utlämnande, samspelt, proffsigt, spexigt, överraskande, magiskt.

Något som verkligen förhöjde det hela var Dalasinfoniettans medverkan. En hel symfoniorkester bjöd på stråkar och blåsinstrument och skapade underbara arrangemang av The Arks låtar. Det var det som satte hela stämningen. 28 nya bandmedlemmar som Ola Salo uttryckte det. De borde alltid vara med!

Åh, vad jag kommer sakna The Ark! Deras sista turné nu innan de splittras. Kanske beger jag mig även till Liseberg i augusti för att se dem en allra sista gång.


Kommentarer

Postat av: Irma

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-13 @ 03:18:00
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0