Mysko möte


Idag var vi på någon slags konstig intervju. Eller vi trodde att det skulle vara en intervju, på ett PR-företag.
Det blev mer som ett informationsmöte där de berättade vad vi skulle göra och vad vi skulle säga. Först trodde jag att vi som var där redan hade fått jobbet, det lät så när han pratade till oss, men sedan skulle han visst välja ut 5 av oss som skulle få jobbet och komma dit i morgon igen. Ingen enskild intervju eller någonting. Han måste gå på utseende, första intrycket eller något. Vi skulle bara fylla i lite frågor på ett papper, som jag inte ens hann fylla i klart. Det spelade ingen roll sa han. Så antagligen får jag inte jobbet. Han har i alla fall inte ringt än.
Synd, för det verkade riktigt roligt!
Sälja en massa produktpaket, typ skönhespaket där man kunde få ansiktsbehandlingar, fotning och en massa annat (det måste vara något sådant som ni köpte, Becka och Sara!), till väldigt rabatterade priser, för att folk ska sprida bra rykte om företagen. Bra lön var det med, men lite väl mycket jobb, 9-17. Men varje fredag bjöds det på gratis drinkar och gratis inträde till de bästa klubbarna i Sydney! Det låter ju inte helt fel... Men det verkar ju inte bli något som sagt.

På torsdag har vi en till intervju på ett annat PR-företag. Få se hur det blir. Hoppas på enskild intervju, så man får chans att prata lite!


Kommentarer

Postat av: Sara

Ska ni lura på stackars människor sånt där som kostar massa pengar.. :p

2008-12-09 @ 14:45:22
URL: http://saasso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0