Intervju nummer 2


Idag var det dags för en ny intervju. Lika konstig denna gång.

För det första var det svårt att hitta. Vi hade fått en adress och visste att det skulle ligga bredvid Sydney University, men när vi kom fram till rätt adress så såg det ut som en ingång till ett vanig lägenhet.
Vi väntade ett tag, gick runt lite för att se om det kunde ligga någon annan stans, men gick sedan tillbaka dit för det verkade vara rätt. Sedan kom det två tjejer till som såg lika förvirrade ut. Vi hade väntat oss något kontor eller sådant, inte ett skabbigt hyreshus,

Men vi ringde på, och det var rätt som tur var. Som ett litet kontor där inne och vi fick sitta ner i en soffa. Samma sak denna gång. Andrew som han hette berättade om jobbet - vi ska typ dela ut flyers och få in folk till en ny nattklubb i Kings Cross, han frågade var vi kom ifrån, var i Sverige vi kom ifrån, och sa på svenska att han hade varit i Uppsala. Han verkade veta var Norrköping ligger dessutom... lite förvånad man blev där.
Sen ville han bara veta om vi hade jobbat med försäljning eller marknadsföring tidigare och om vi var vana att prata med folk. Sen fick han våra mobilnummer, så var det inte mer med det.

Det kändes som att man fick lite bättre kontakt med Andrew än killen på det förra stället i alla fall. Dessutom verkade han gilla Sverige (och det gick ju bra med lägenheten eftersom Bobby gillar Sverige...).
Så nu är det bara att hoppas på det bästa!
Det var bara synd att det inte är så värst mycket jobb. 3-4 timmar på lördagar. Men bättre än inget i alla fall.
Han skulle välja ut två tjejer och två killar, så kanske kanske...
Jag ha visserligen ingen aning om hur många som har sökt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0