Partydans


Utgång igår!
Kvällen började på Kings Cross Hotel och den nya nattklubben Floorspace (för övrigt den klubben vi ska promota om vi får jobbet vi var på intervju för senast).
Riktigt bra musik där och mycket folk, men inte speciellt kul folk till en början. Efter någon timme höll vi på att tröttna och gå hem, men då dök det upp ett gäng helroliga killar! Det blev en massa galen dans natten lång med Ben, Ric, nån asiat och ett par andra roligare australienare.

Det var sjukt varmt där inne och Ben blev helt genomblöt av svett. Om man tog på hans arm eller råkade nudda hans rakade huvud så blev man helt blöt. Med tanke på hans galna dans var det inte så konstigt.
"It's freaking hot in here!" sa han hela tiden.

Det blev en liten fin konversation utanför sedan:
Ben: Shit, it was hot in there!
Jag: Yeah, you were really wet.
Ben: No, you were wet! I saw how you undressed me with your eyes!

Hmm.. jag menade inte våt på det sättet direkt....

Ben försvann på någon strippklubb och Ric drog med oss till Sydneys populäraste gaybar - Colombian, där han bjöd oss på Smirnoff Ice och så hänge vi där ett tag. Riktigt bra ställe faktiskt, men jag vet inte om det märktes speciellt mycket att det var en gaybar, förutom regnbågsflaggorna som hängde vid baren.
Ric verkade tycka att vi var extremt roliga.
"You girls are so funny!" och "You girls are crazy!" sa han typ efter varenda mening. Så skulle han hålla på och skämta och kramas hela tiden, men jag gillade honom!

Kul att ha träffat lite australiensiska killar nu. Nästa helg skulle de visa oss stranden vid Wollongong. Kanske ska vi hänga med dem på Nyår med. Det blir kul!

Vi blev kvar på Colombian tills sista bussen gick strax efter halv 4. Jag diggar sena nattbussar! Slippa betala taxi, himla bra!
Den här busschaffören var väldigt schysst med.
Normalt sett går vi av på sista busshållplatsen, men eftersom vi var de sista kvar och det var hans sista pass, så fick vi skjuts ända fram till våran gatan.
"What don't you do for two good-looking girls?"
Nä, vad gör man inte?
Skulle aldrig hända i Sverige.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0