Utebliven Grännabränna.

Igår blev det en väldig massa YouTube-tittade i Marcus husvagn. "Mastering Swedish lessons", textade Pingu-avsnitt, "Human Tetris"  och ett antal andra japanska TV-shower. Roligt, men trångt.
 
Vi räknade ut diverse medelvärden av alla i Marcus husvagn. Medelvikten på de 13 som befann sig i husvagnen var 52 kg, medianen likaså = Marcus vikt. Tillsammans vägde vi 678 kg. Skapligt mycket tyngd på ena sidan av husvagnen. Ett under att inte sägen har brakat och husvagnen vält...
Medellängen var 165 cm = Marcus och Stinas längd och medelålder 16 = Stinas ålder.
Man kan därmed säga att Marcus och Stina var väldigt mycket medel. Kanske det normala. Kanske idealet.

Idag har det vart skönt väder med uppehåll, så vi lyckades få upp cirkustältet i morse. Eller vi och vi. Jag råkade stänga av alarmet och försov mig. Så tältet var i stort sätt uppe när jag orkade krypa ut ur mitt tält. Jag ägnade mig mest åt att fota. Dessutom blev det en hel del riktigt bra bilder på Alexas hund Stella. De får ni se sedan.
Det blir genrep/gratisföreställning i kväll i alla fall. Först visste vi inte om vi skulle kunna ha några föreställningar över huvud taget, eftersom det tydligen skulle regna tills på torsdag. Nu lyser solen, så det var ju skönt.

Nu vill jag dra till "stan" för att se på polkagristillverkning och gå på de mysiga gatorna. Men det verkar inte va någon som vill följa med mig. Jag måste vänta på att folk ska duscha, äta mat och bla bla.
Jag vill gå nu! Man vet aldrig när det börjar igen...


Kommentarer

Postat av: emelie

Äääh..kom hem istället och lek med mig..

2008-07-07 @ 16:29:01
URL: http://midnight.blogg.se/
Postat av: Geccod

Seriöst. Polkagristillverkning är hur tråkigt som helst jue! ;-)

2008-07-13 @ 19:27:17
URL: http://geccod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0