Rubriker är svårt


Idag har vi gått och gått och gått igen. Igår hittade vi nämligen McDonald's med trådlöst internet och idag har vi letat som tokar för att hitta tillbaka dit.och det var inte lätt ska ni veta. Fram och tillbaka på ett antal gator och genom ett stort shoppingsenter, för att sedan visa sig att det låg på den stora shoppinggatan vi går på varje dag. Virrvirr i onödan. Men vi hittade tillslut!
Så nu kan man äntligen använd å ä och ö. Men jag glömmer bort dett titt som tätt så det blir aaon i stället.

Igårkväll var det party på hostelet. En massa folk samlades ute på gården, pratade och drack öl. Vi fick tillfälle att snacka med våra danska rumskompisar. Eller föredetta, för de flyttade nämligen ut igår. Kanske på grund av att Freddie blev skrämd av belgaren som klädde av sig naken mitt framför honom. Trevlig syn han vaknade till. Eller så var det nog för att det typ är omöjligt att somna i vårt rum som nog är det sämsta på hela hostelet, Vägg i vägg med TVrummet där folk sitter på nätterna med högsta volymen påskruvad. Inte så mysigt.

I alla fall, efter ett tag hängde vi med danskarna Freddie och Julian och en tysk kille - Ollie till backpackernattklubben "The Gaff" som var proppfullt med folk och en massa tjejer som dansade på borden. Bland annat vår italienska roomy Hanna som drog alla killars blickar till sig. "Grease Lightning" dånade på för fullt och en full kille gjorde världens koreografi till låten. Pekande rörelser, spirit fingers och klappande händer. Kvällens roligaste! Som en liten teater var det.

På The Gaff var det helt enkelt för fullt, så vi drog vidare till "The World Bar" där det var minst lika fullt av backpackers. Hårt partande på en tisdag liksom. Här kunde man få sin dricka i en tekanna, men det fick bli ett glas öl här med.
Det blev en massa dans på övervåningen, men efter ett tag tröttnade vi på detta ställe med.

Det fick bli "The Empire" där man fick en gratis dricka. Vin för hela slanten! Eller papperslappen.
Empire var det bästa, bäst musik och en transa som poserade i ett hörn. Vi slängde av oss jackorna och dansade loss hela kvällen! Eller nån timme i alla fall.
Det blev en riktigt lyckad kväll och nu har vi fått se lite av Sydneys uteliv. Av det utbud som finns på tisdagar i alla fall.


Kommentarer

Postat av: Josefine

Oh! Det late rsom att du har det galet roligt. JAG VILL OCKSA AKA TILL SYDNEY! Waaha. PUSS, och ta hand om dig och se till att komma tillbaka till sverige sedan nar du har lekt klart. <3

2008-11-26 @ 10:21:22
URL: http://blackspot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0