Vänta på mig.


Sådär - nu har vi bokat om flygbiljetterna och det nya hemresedatumet är 31 juli, vilket betyder landning i Stockholm 1 augusti, 12.10! Det får ni ta att räkna ner till...
Emelie åker inte hem förrän i november.

Helt enkelt att ändra flygbiljetterna var det inte.
På internet var det krångligt, eftersom vi ska åka hem olika datum. Emelies mamma ringde sedan till Kilroy som sa att vi skulle ändra biljetterna på servicekontoret här. Vi letade upp adressen och gick dit igåt, då hade de bytt lösenord i systemet och bad oss att komma tillbaka senare. Så det gjorde vi. Men då kunde de tydligen inte ändra något där, eftersom vi hade e-tickets och inte pappersbiljetter. De hade inte behörighet att ändra dessa.
Så då fick vi vänta till kl 6 för att ringa till Kilroy ännu än gång, och så tur var så gick det nu utan problem!

500 kr drog de i ombokningsavgift, men det är det värt för att få stanna längre!


Kommentarer

Postat av: Fat Mama

Klart vi väntar och längtar! Men också självklart att du ska ta tillvara och njuta av den tid du har i Australien. Försöker få semester din första hemmavecka. Då ska jag konkurera med dina kompisar om att få umgås lite med dig. Puss

2009-03-28 @ 15:45:30
Postat av: Anna Kråkanssonbråkansson!

blir perfekt för min inflyttningsfest ju! längtar efter dig!

2009-03-28 @ 16:54:41
Postat av: linda

ska du inte åka över till thailand o singapore o sånt som folk brukar göra när de jobbat i australien? det är ju så nära!!!

2009-03-30 @ 22:04:50
URL: http://www.pyromaniart.com
Postat av: Moa

linda: nej, for vi bokade biljetten tur och retur, fran stockholm till sydney. jag hade garna stannat pa vagen, men da skulle vi bokat det fran borjan! angrar det lite nu faktiskt.. men jag har tankt att halsa pa familjen linder, och hinna med en svang till thailand sedan till sydney igen i borjan av nasta ar. australien far man inte nog av!

2009-03-31 @ 04:28:52
URL: http://helahuvetstormar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0