Kritikermoa


Det blev en hel del ändringar på bloggen.. igen.
Nu är jag nästan nöjd!
Helt nöjd kommer jag nog aldrig att vara, men det är jag visserligen inte med någonting. Där har jag en sak att säga om mina dåliga sidor (som också ska kunna vara bra sidor) till fejkanställningsintervjun på fredag.

Jag vill hela tiden åt det bästa, jag blir aldrig helt nöjd och kan pilla med små detaljer i en evighet. Jag är väldigt självkritisk, jag vet att det nästan alltid finns någon som skulle ha gjort det jag gör mycket bättre. Samtidigt vet jag när någonting jag gör är riktigt bra.

Jag kanske är en sådan som imponerar på andra, vad vet jag. Jag vet i alla fall att jag sällan kan imponera på mig själv, vilket är synd.

Jag jämför mig för mycket med andra. När jag praktiserade på Folkbladet till exempel, så jämförde jag mig hela tiden med fotograferna och skribenterna där. Jag blev arg på mig själv när jag inte lyckades lika bra som dem, trots att de flesta har över tjugo års yrkeserfarenhet. Det är dumt, jag vet. Men det får mig att utvecklas och vilja bli bättre hela tiden. Det är bra.

Hur fungerar ni?
Är ni lika petiga och självkritiska som mig, eller är resultatet inte så jätteviktigt? Det kanske är så att ni tycker att det är viktigare att slutföra en uppgift så snabbt som möjligt.

Låt mig veta!
Skriv en kommentar.


Kommentarer

Postat av: Geccod

Bloggen blev faktiskt ännu snyggare såhär. :)

Hm.. Jag tror inte jag så jätte självkritisk. Kanske att jag pressar mig själv rätt mycket ibland, typ i plugget och så. Fast på senare tid känns det som att jag blivit medveten om det (tydligen) och typ försökt att inte pressa mig. Kanske inte så bra egentligen..

2008-02-11 @ 09:38:37
URL: http://geccod.blogg.se
Postat av: Eva Linder

Du det där med krav på sig själv det går aldrig över. Jag är 46 år och ibland vågar jag knappt gå ut för jag vet att jag bara blir irriterad för att det inte blir som jag vill. Men nu har jag vant mig.

2008-02-13 @ 13:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0