Jag kämpar på i värmen...


Strax är det dax för cirkusföreställning igen.
Jag var med igår. Det gick ju... bra. Eller inte. Inte så smart när man var helt slutkörd efter en tuff studentvecka. Inte så lätt när man har fyra nummer jobbiga efter varandra nästan helt utan vila och i 30 graders värme. Inte s lätt att lära sig ett helt nytt nummer och komma ihåg ordningen på tricken och göra alla danser helt rätt. Mellan numrena var det en massa ungar som ryckte i en och ville ha hjälp med ditten och datten.
Det gick inte.

Eller volter och hopprep gick bra. De två första numrena. Trampettnumret hade jag ingen kraft kvar till. På två trick hoppade jag bara vid sidan av plinten i stället för att göra en volt över. Jag hade ingen kraft i frånskjutet över huvud taget. Hade jag försökt mig på en volt hade jag troligtvis landat på huvudet på plinten. Inte värt att riskera.
Olananumret (pyramider) blev helt kaotiskt. Jag blandade ihop ordningen och gjorde fel i varenda dans. Inte alls likt mig. Jag hade helt enkelt ingen energi kvar till att tänka. Första tricket ramlade vi på. Lyckat. Det känsdes mest som att jag förstörde.

Typiskt att en massa släktingar var och tittade när det gick som sämst...

Efter föreställningen var jag helt slut. Verkligen ingen kraft kvar. Ingen stans fick man vara ifred heller. Jag vet att alla bara vill att man ska må bra, men när jag när jag är helt slutkörd vill jag bara vara för mig själv.
Så, sorry om jag var snäsig. Inte meningen.

Som sagt, snart är det dags igen. Hoppas att det går bättre den här gången. Jag ska försöka få dem att göra om ordningen så att något nummer hamnar i första akten.

Sedan har jag fått ett uppdrag för Folkbladet. Jag ska fota och skriva om konserten Vrål! som hålls på Hugo. Veronica Maggio uppträder bland annat.
Det blir kul! Problemet är bara att jag aldig har skrivit om någon konsert förut och nu ska jag göra det samtigit som jag ska ta bra bilder. Problemet är även att föreställningen slutar vid kl 18 och konserten börjar 18.15. Men jag får hoppas på det bästa...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0