Långhårig liten flicka.


Ibland känns det som att jag har jättemycket att göra, fast jag gör ingenting, för det går inte riktigt att komma på vad som behöver göras. Så är det nu. Det känns som att det är hundra miljoner saker på gång, men egentligen är det nog inte så, alls. Det är bara det att jag har vant mig vid att ha skitmycket att göra, så jag lurar mig själv att det fortfarade är så.

Det enda som ligger och gnager och stjäl min tid är att jag måste sy de där jäkla saltodräkterna. En var riktigt roligt, sedan tappade jag lusten. Så, det känns nog som att jag har mycket att göra, just för att jag tänker på det där hela tiden. Nu ska jag tydligen göra en hemexkursion på naturkunskapen också. Men inget mer, för tillfället.

Om en timme ska jag klippa mig! Det blir väl som vanligt. Hoppas att det blir bra och inte för kort. Bara jag får en snygg lugg är jag väl nöjd, nu går den nästan ner till hakan. Håren växer fasligt fort!
Om jag har tid tar jag en sväng ner till Folkbladet för att se om jag kan få mig något jobb i sommar. Det vore trevligt. Väldigt trevligt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0