Blöta fossingar.


Idag har jag mest gjort ingenting. Kollat på två avsnitt av Andra Avenyn och två avsnitt av Sex and the city. Lagt över en massa bilder och filmer till externa hårddisken och tagit bort sådant jag upptäckt varit skit.
Städat lite, men bara lite. Alldeles för lite. Lagat god mat med! Såndär bred spaghetti (bannspaghetti?) med bacon och stekta morötter i en sås av crème fraîche, sweet chili-sås och grillkrydda. En tomat också.
Vi har typ ingen mat hemma, så det var svårt att hitta på något kul. Dock finns det alltid bacon av någon underlig anledning, så det blir nästan alltid den här maten när jag är hemma ensammen. Gott i alla fall.

Jag tröttnade tillslut på att sitta hemma, så jag ringde Anna som fick för sig att cykla ner till stan. Det gick inget bra. Jag hittade inte min cykelnyckel! Det var visst Malinjävel som hade tagit det. Inte var hon hemma heller. Det blev ett litet kort besök hos Anna i alla fall. Vi kelade med enögda katten Tea och såg på "Låt den rätta komma in". Ruskigt bra film!
Sen var hon tvungen att cykla in till stan i alla fall och jag sprang med henne en bit.
Jag hamnade på baksidan av mitt hus där det finns en liten skog, så jag tänkte gå genom skogen i stället för på vägen som går runt den. Men de hade huggit ner en massa träd över min stig, så att jag var tvungen att gå bredvid den och hoppa över en massa grenar. Det har regnat så fruktansvärt mycket så det fanns vattenpölar att akta sig för överallt. Mörkt var det med, så man såg de knappt. Såklart råkade jag kliva på ett ställe med lömska kvistar och vattenpöl under. Jag hade ballerinaskor på mig. Mina fötter blev inte glada!
Det blev klafsande steg på vägen runt skogen hem i stället.

Sen for jag iväg till farmor och farfar igen för att hämta en väska farmor hade hittat, som hon tyckte skulle passa bra till handbagage. Och den var jättebra faktiskt! Lagom storlek med bra dragkedjor och en massa fack.
Det bjöds på våfflor och jag följde med farmor ner i tvättstugan ett slag. Ah, det var lite mysigt faktiskt.

Det blev dags för träning och Mickis var äntligen där! Länge sen jag träffade henne. Dumma knä.
Åh vad jag kommer sakna alla när jag reser iväg. Ni får träna bra utan mig!

Ja, det var min dag. Imorgon får jag se till att komma ut i solen lite. Om det nu vill bli någon sol.


Kommentarer

Postat av: Geccod

När är det du åker och hur länge ska du egentligen vara borta, Moa? :-)

2008-11-12 @ 22:43:22
URL: http://geccod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0