I skolbänken igen


Idag har jag köpt en bok ombord på en spårvagn, suttit på en föreläsning om pedagogiska teorier och diskuterat en bok om att finna balanser i läraryrket i tre timmar.
Faktiskt en riktigt bra dag!

Det känns som att jag börjar få kläm på upplägget på den här utbildningen nu.
I början kände jag ingen, hade noll koll på vart alla hus och salar låg och visste inte hur man får tag på böcker på bästa sätt.

Nu har jag träffat ett gäng jättetrevliga tjejer som som jag verkligen trivs med, hittar till alla lokaler utan problem och har lyckats skaffa fyra av fem böcker begagnat i riktigt bra skick till en tredjedel av nypriset!
Super!


Nollning förra veckan med puprunda!
Väldigt osmickrande bild på Isabelle, mig och Anela.
Gillar de tjejerna! Lyckades hamna i samma basgrupp som Anela dessutom. Toppen!

Glada gullungen Linnea.

Osnygge Candy Man som delade ut godis hela tiden! Marabou! Yey!

Måste säga att jag är väldig imponerad över min nya mobils kamera som har en väldigt stark blixt och tar riktigt bra bilder även i dåligt ljus. Nokia 6710 om ni undrade.

Imorgon har jag ledigt. Eller "instuderingstid" som det så fint heter.
Innebär att man ska plugga hela dagen hemma.
Men det känns inte speciellt jobbigt faktiskt. Dels handlar allt om saker som verkligen intresserar mig, sådant som känns riktigt roligt att läsa och som jag verkligen vill lära mig för att jag vet att jag kommer ha stor nytta av i det läraryrket. Känns bra! Känns som att jag valt rätt!
Och dels har jag ingen redovisning eller tenta förrän i mars.
Så än så länge är det väldigt lungt. En väldig massa föreläsningar, seminarium och diskussioner, men inget som man direkt blir förhörd på så som i gymnasiet. Skönt!

Men tyvärr blir det svårare att åka hem ett par dagar ibland som jag trott att jag skulle kunna göra. Det blir bara på helger i så fall, men då kan man inte komma och hoppa in i cirkusträningen som jag hade tänkt. Känns väldigt tråkigt faktiskt.

I morgon ska jag fota mitt rum som jag inrett ordentingt nu så ni får se hur det blev.
Kissa nu! Byeeeeee...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0