MatMoa


Lagade mat igår = Matlåda idag!
Toppen!

Puttes pasta med tonfisksås (jäkligt kreativt namn jag kom på där...)
Hacka lök och vitlöck - bryn i stekpannan.
Hacka succini - ner i stekpannan.
På med krossade tomater, en burk till 4 portioner.
I med tonfisken, 2 burkar till 4 portioner.

Jag kryddade med pastakrydda, paprika, örtsalt, svartpeppar och lite basilika.
Busenkelt, studentbilligt och supergott!

Emelie funderade på vad som smakade citron
, men jag har kommit på det nu!
Det är den där minisuccinin som visst var lite surare än vanlig succini, men det gav en väldigt god brytning.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0