Badabadabadabada!

Idag bjöds att cirkusartister och föräldrar på gratis bad i Sveriges största och bästa äventyrsbad – Upplevelsebadet Gustavsvik.
Så sjukt kul!Galet roligt att gå in och bada ett helt gäng, överallt såg man folk man kände igen och cirkusen tog nästan över hela badet.

Roligast var nog Vildforsen - en bana med riktigt strömt vatten där man slängdes hit och dit. Vi åkte minst tio pers i en stor klump och på vissa ställen var det helt omöjligt att stanna, utan man bara sögs med strömmen och studsade in i varandra.


En annan favorit var en vattenrutschkana som var helt kolsvart förutom några enstaka blinkande lampor. Det gick inte att se vart man var på väg eller vad som var upp eller ner. Det gällde att bara lita på att man skulle komma ner oskadd, ligga platt på rygg och glida med.
Läskigt, men riktigt roligt!

Vildforsen!

Den gula som vi kallade Toaletten var superkul, men tyvärr slog man sönder armbågarna i taket just efter att man startat. Så jävla idiotiskt att sätta en stång där man tar tag och häver sig fram för att få fart, när det kommer en brant backa direkt därefter som kör att armbågarna slungas upp mot taket.
Det gör fortfarande pissont!
Tycker synd om mina armar som ska klara voltnumret sedan.


Den röda rutschkanan är den mörka.

Den stora poolen har rolig vågmaskin!

Utomhusbad med riktigt varma pooler.
Gratis för oss och alla andra på campingen hela tiden. Toppen!

 

Bilder härifrån.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0