Bästaste


Det känns som att de låter mig ta mer och mer ansvar på förskolan. Det är kul!

Förutom att baka igår fick jag hålla i en språksamling själv där de gör olika lekar och övningar som ska träna uttal och munmotorik. Jag har också läst för alla barnen ett par gånger (mysigt!) och varit med och organiserat valstunden, där vi bestämmer ett antal lekar eller leksaker som barnen sedan får välja mellan.

"Förlåt att vi utnyttjar dig lite som arbetskraft, jag hoppas verkligen att det är okej med dig" ursäktade sig fröken Åsa igår.
Det gör absolut ingenting!
Meningen är väl att jag mest ska observera och se hur de jobbar, men det är klart att jag lär mig mer om hur jag själv fungerar med barnen när jag får testa på så många olika moment som möjligt.

Det märks att jag är väldigt uppskattad bland barnen och det är himla roligt!
I förrgår tillverkade jag en pulka av ett par ihopsnickrade brädor och barnen skrattade så de tjöt när de åkte två och två nerför den lilla slänten.
Igår klädde vi ut oss och jag lät mig bli fasttagen av två små gulligt farliga tjejer och sedan räddad av självaste batman, en kille som för övrigt brukar vara väldigt ängslig men nu hade riktigt kul.

Den bästa stunden på dagen är när jag går hem. Absolut inte för att jag vill gå hem, utan för att alla barnen kastar sig runt mig och ropar "Nej, du får inte gå! Du måste stanna här!"
"Men jag kommer tillbaka imorgon!"
"Nää, du måste stanna här ända till natten!"

Jag vill vara här föralltid.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0