Koko's rocks!


Förra fredagen, fick åka skabbig bårtransport till flygplatsen med en mycket pratglad chaufför.

Hej, hej! Han stannade precis utanför entrén i alla fall. Tack för det!

Träffade otippat på Lino på flygplatsen och firade detta med en öl.

I London!
Mötte upp Binaca på Kings Cross Station, tog oss till hostelet för att lämna väskor och piffa till oss lite och sedan bar det av till Koko's, 02.00. Var kanske inte i det piggaste laget just då, men det blev bättre efter lite dans!

Snyggt ställe minsann!

Fy fasen vilken rolig kväll vi hade här!
Det stället levde verkligen upp till sitt goda rykte det fått bland alla mina svenska vänner som varit där.
Grymt bra musik! Riktigt, riktig bra DJ som mixade alla övergångar mellan låtarna helt otroligt snyggt. Galna människor. Galet roliga människor. Galet inlevelsefullt dansande människor.
Ett stort dansgolv fullproppat med folk fyllda med energi. Det ser konstigt rökigt ut här, men det är bara kameran som spelar oss ett spratt. Det var inte alls som på de klubbar jag varit på i Sverige, där folk dansar i par eller gäng och i stort sett endast håller sig till de personer de kom dit med. Visst höll sig folk i gäng, men det var hela tiden någon som vände sig om, drog tag i oss eller sjöng med i låten som spelades tillsammans med oss när vi gick förbi. Folk bjöd till, ville ha kul, ville lära känna och dansa nära. Men inte på ett sådant där otrevligt tafsande och obehagligt flirtande sätt, nej, det här var avslappnat, kul, röj!
Det var bara killar som dansade roligt med oss dock. Tjejer verkar inte vilja bjuda till...

Inredningen var som i en teater, med snirkliga dekorationer och snygga balkonger.
Kändes lyxigt!

Fräck bar. Det fick bli en läskig blå dricka och en varsin sourz-shot.


Bianca hade en charmig mössa som folk skulle envisas med att rycka loss och sätta på sig hela tiden. Kul i början, men tillslut fick det läggas i väskan istället.

Den här killen dök upp överallt! Vart vi en gick på dansgolvet så fick vi syn på honom.

Folk gick ner i brygga, eller något.

Kvällen slutade med att vi skuttade runt i armkrok till någon klubblåt med irländska melodier med ett gäng jäkligt roliga killar.
Pratade med en av dem i kön till jackorna sen, en fransk en. Han tyckte att hela dansgolvet borde ha svingat runt som vi. Det hade varit häftigt!

Hemgång vid stängningsdags 4.00. Tre timmars sömn och upp igen klockan 8.00. Vaknade av att jag var oerhört kissnödig då. Gick upp och sen var jag pigg. Det kändes onödigt att gå och lägga sig igen, så jag väckte Bianca efter ett tag. Vi tog oss till frukosten och vid tiotiden var vi ute ur hostelet. Ganska duktigt med tanke på hur sen kvällen innan blev tycker jag faktiskt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0