Tentainlämningsfirande och Patrick


Tjolahopp tjolahej!
Nu ska jag fira dagens tentainlämning och St Patrick's Day med ett glas öl tillsammans med Karin på någon av pubarna i Vasastan. Blir fint det.

Det blir verkligen spännande att se vad jag får för bedömning på min tenta. Dels hade jag gärna pillat med den ett par timmar till och dels hängde sig datorn mitt i allt så att jag skickade in den sissodär en timme för sent.
Mailade dock min examinator om detta, så det verkade ha gott bra ändå.

Jag känner mig helt stressad och nervös i kroppen. Har inte riktigt lyckats slappna av idag.
Har skrivit, skrivit, skrivit hela dagen lång och såklart lyckas jag som vanligt inte sätta fart och få klart de svåraste delarna förän jag känner den där enorma pressen och klockan bara tickar ner. För så snart jag stöter på någon krånglig del som jag inte riktigt förstår känner jag att jag måste ta en paus för att fundera och låta inspirationen komma. Det fungerar aldrig. Då tappar jag bara koncentrationen och börjar fokusera på annat.
Att jag aldrig lär mig. Det är bara dumt att hela tiden skjuta upp. Men det är ju så svårt när man väl är där, när man inte hittar någon motivation och allt känns bara ostrukturerat och besvärligt.

Men nu är jag klar!
Hoppas jag kan ha en riktigt skön kväll och släppa alla jobbiga pluggtankar för ett tag.

Imorgon väntar ännu en intervju på Liseberg och sedan lite vikariejobb. Gött!


En grön kjol dagen till ära.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0