En ömmande bak


Gjorde just av med 336:- på apoteket. Kul!

Flourskölj (tandläkaren tyckte att jag skulle använda det, vet inte riktigt varför, för jag har aldrig haft något hål), p-piller, nässpray och Voltaren.
Voltaren: "Vid smärta och muskler i leder i samband med t ex sportskador".
Precis vad jag behöver!
Har nämligen jäkligt ont i axlarna av någon anledning, så det blev inte så mycket till voltträning igår även om jag kände mig skapligt pigg och bra i kroppen i övrigt. Typiskt. Fick bli en massa styrketräning, handstående (som av någon underlig anledning inte kändes i axlarna alls) och stretching. Kan jag få bli helt frisk och normal i kroppen nu eller? Tack! Orkar inte med förkylning, ont ben, plus onda axlar!

Igår klantade jag mig dessutom rejält på träningen.

Gjorde en serie volter på studsgolvet, fick otroligt mycket fart och tänkte då kasta mig på tjockmattan som brukar stå i slutet av studsgolvet för att stoppa upp det hela. Vet inte om det var en synvilla, eller om jag bara tänkte helt fel, för tjockmattan stod inte det den brukar, utan bredvid studsgolvet. Istället för att landa mjukt på mattan som räcker mig till låret, satte jag mig med full kraft rakt på baken på det hårda gymnastiksalsgolvet. Aj! Men jag hade tur. Förutom en stort ömmande blåmärke på ena skinkan (det vill ni allt bra se va?) så slog jag mig ingenstans alls.

Såhär gjorde jag, men på en helt annan matta upphöjd en bit från marken om med en betydligt sämre landning:

Detta i Gymnastikens hus förra veckan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0